My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Category: Videos (Page 1 of 5)

[Video] Helo TC – Part 3 finale

Akhirnya, Helo TC dapat diselamatkan dari bos dia..tapi bagaimana dia melakukannya? Jawapan ada di dalam video ini.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mE3W_HOxnjQ

 

 

 

 

 

 

 

[Video] Helo TC – Part 2

Tadi kita dah tengok Helo TC kena rampas ngan bos dia…skang ni kita tengok plak camana dia nak amik balik helikopter dia tuh..

httpv://www.youtube.com/watch?v=JXYRUYpY5D8

Apa kesudahan cerita ni nanti? Sabar..tunggu part 3 nanti…hehe

p/s : aku memang suka video dari Griffin Tech ni…semua lawak2….

[Video] iPhone 5 unboxing

Memula aku excited nak tengok video ni..tapi lepas tengok…kecewa sangat pasal nampak sangat penipu..dia guna iPhone 3GS jer nak wat fake video…

Lagi satu, kalau real punya iPhone 5, kasi on la sepam…kasi tengok version IOS dan info2 lain dalam About…papehal pon..layankan jer la…

httpv://www.youtube.com/watch?v=EdWRrpmD0Ko

Ni semua kes nak traffic gi website dia la ni..hampas!

Page 1 of 5

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén