My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Category: Tempatan (Page 1 of 3)

Terima kasih MyTeksi

Susulan dari blogpost aku tempoh hari, aku telah dipilih sebagai blogger pilihan untuk review Myteksi app. Sesungguhnya aku tak sangka menang sebab niat asal aku adalah menulis review app Myteksi yang telah sekian lama terpendam di hati nak tulis, alang-alang ada contest, aku gigihkan menulis post tuh.

Me collecting the prize from myteksi app review

Me collecting the prize from myteksi app review

Nak pulak diri ini memang spesies tak reti nak senyum. Terpaksa la cameraman amik gambar berkali-kali. Haha. Special thanks untuk Vincent from Myteksi for the hospitality.

Tahniah untuk diri sendiri kerana gigih menulis blog post itu. Clap clap clap.

Pintu Toilet Baru

pintu toilet bi-fold

 

Pintu toilet baru aku. Ni pintu toilet jenis lipat dua atau orang puteh kata bi-fold. Rega leh buat tak masuk akal jugak untuk pintu tandas.

Kalau dah mahal kenapa aku beli? Sebab dengan harapan pintu ni leh tahan at least 10 tahun. Haha. Pintu toilet biasa tuh cepat rosak & aku nak something yang last longer.

Design dia leh pilih dari bebanyak pilihan. Ni design bini aku pilih..takut aku pilih dia tak berkenan plak nanti.

Kalau ada sesapa berminat nak tahu lebih lanjut pasal pintu toilet ni, let me know. Nanti aku tulis pepanjang sket pasal ni.

p/s : sila abaikan objek-objek lain dalam gambar.

Krew AIMedia nak bertandang ke rumah

Pergh…rasa macam artis la pulak dah kan. Ada krew nak bertandang ke rumah. Haha. AzmanIshak.com selaku founder AI Media request nak datang rumah bersama konco-konconya. Reason? Datang nak wat video review Apple TV aku. Tak pernah-pernah ada orang mintak datang rumah nak wat review gadget aku. Hehe.

Ini la rupa benda yang akan direview.

apple tv 2 jailbroken

Yang kecik comel kat atas Astro box tuh yer.

Kepada sesiapa yang tidak mengenali AI Media, ia adalah sebuah syarikat IT yang juga terlibat dalam bidang fotografi, video, pembangunan laman web, rangkaian dan bermacam-macam lagi. Theme blog aku ini juga adalah theme FotoBesar daripada AI Media.

So sesapa nak tengok apa yang best sangat pasal Apple TV ni, tunggu video review daripada team AI Media yer.

Info lanjut mengenai AI Media:

Laman web – www.aimedia.my
FB page – https://www.facebook.com/AIMediaNET

Page 1 of 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén