My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Category: Computer Peripherals

Krew AIMedia nak bertandang ke rumah

Pergh…rasa macam artis la pulak dah kan. Ada krew nak bertandang ke rumah. Haha. AzmanIshak.com selaku founder AI Media request nak datang rumah bersama konco-konconya. Reason? Datang nak wat video review Apple TV aku. Tak pernah-pernah ada orang mintak datang rumah nak wat review gadget aku. Hehe.

Ini la rupa benda yang akan direview.

apple tv 2 jailbroken

Yang kecik comel kat atas Astro box tuh yer.

Kepada sesiapa yang tidak mengenali AI Media, ia adalah sebuah syarikat IT yang juga terlibat dalam bidang fotografi, video, pembangunan laman web, rangkaian dan bermacam-macam lagi. Theme blog aku ini juga adalah theme FotoBesar daripada AI Media.

So sesapa nak tengok apa yang best sangat pasal Apple TV ni, tunggu video review daripada team AI Media yer.

Info lanjut mengenai AI Media:

Laman web – www.aimedia.my
FB page – https://www.facebook.com/AIMediaNET

Racist HP camera (webcam to be exact!)

Enjoy this video from youtube. See how racist Hewlett Packard webcams are. Well, I’m not the one saying it. It’s the person in the video that said it. I just merely quoting him saying that. Please don’t sue me!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t4DT3tQqgRM]

Anyway, it seems like the camera is not so intelligent since it can’t recognized the colored guy instead of the woman in the video. The black guy purchase the same computer for Christmas for his wife and he thinks that he can’t explain to her why the state of the art webcam doesn’t follow her when she’s using it.

Well, if you ask me for solution, then I’ll say get a white wife. Problem solved! And you have a nice present for yourself too. Just kidding!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén