My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Category: Android

[Video] iPhone 4 dengan kuasa Android?

Korang tengok video kat bawah ni? iPhone 4 dengan platform Android 2.2 Froyo. Adakah anda teruja?

httpv://www.youtube.com/watch?v=B73NWTwY7qs

 

Read More

[Video] Iklan Samsung Galaxy Tab sindir Ipad :p

httpv://www.youtube.com/watch?v=x1X_q1DM8s8

Setuju atau tidak ngan statement aku kat atas? Hehe…

[Terhad] Whatsapp menjadi aplikasi percuma!

Berita baik untuk para pengguna iPhone (yang tak jailbreak), Android, Nokia dan juga Blackberry.

Untuk masa terhad, Whatsapp boleh didapati secara percuma. Kebiasaannya ia berharga 99 cent (USD). So kepada sesiapa yang ada polisi aplikasi percuma sahaja atas smartphone anda…ini adalah masa terbaik untuk memuat turun aplikasi whatsapp ni.

Kepada sesiapa yang tak pernah dengar apa itu whatsapp, bayangkan ia seperti blackberry messenger yang femes tuh. Tapi bagi aku, adalah lagi best sebab ia adalah multi platform, ala-ala Angry Birds gitu!

Info lanjut diĀ www.whatsapp.com

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén