My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Terima kasih MyTeksi

Susulan dari blogpost aku tempoh hari, aku telah dipilih sebagai blogger pilihan untuk review Myteksi app. Sesungguhnya aku tak sangka menang sebab niat asal aku adalah menulis review app Myteksi yang telah sekian lama terpendam di hati nak tulis, alang-alang ada contest, aku gigihkan menulis post tuh.

Me collecting the prize from myteksi app review

Me collecting the prize from myteksi app review

Nak pulak diri ini memang spesies tak reti nak senyum. Terpaksa la cameraman amik gambar berkali-kali. Haha. Special thanks untuk Vincent from Myteksi for the hospitality.

Tahniah untuk diri sendiri kerana gigih menulis blog post itu. Clap clap clap.

Previous

Pintu Toilet Baru

Next

Kasut futsal saya

4 Comments

  1. Tahniah bro! 😀 Bestnyaaaa. hehehe

  2. Nampak pemberi hadiah tu pun macam dah gerammm…huhu

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén