My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Pintu Toilet Baru

pintu toilet bi-fold

 

Pintu toilet baru aku. Ni pintu toilet jenis lipat dua atau orang puteh kata bi-fold. Rega leh buat tak masuk akal jugak untuk pintu tandas.

Kalau dah mahal kenapa aku beli? Sebab dengan harapan pintu ni leh tahan at least 10 tahun. Haha. Pintu toilet biasa tuh cepat rosak & aku nak something yang last longer.

Design dia leh pilih dari bebanyak pilihan. Ni design bini aku pilih..takut aku pilih dia tak berkenan plak nanti.

Kalau ada sesapa berminat nak tahu lebih lanjut pasal pintu toilet ni, let me know. Nanti aku tulis pepanjang sket pasal ni.

p/s : sila abaikan objek-objek lain dalam gambar.

Previous

WW : Meja Komputer Baru

Next

Terima kasih MyTeksi

3 Comments

  1. Haaa.. nak gak tau, berapa harga?

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén