My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

Krew AIMedia nak bertandang ke rumah

Pergh…rasa macam artis la pulak dah kan. Ada krew nak bertandang ke rumah. Haha. AzmanIshak.com selaku founder AI Media request nak datang rumah bersama konco-konconya. Reason? Datang nak wat video review Apple TV aku. Tak pernah-pernah ada orang mintak datang rumah nak wat review gadget aku. Hehe.

Ini la rupa benda yang akan direview.

apple tv 2 jailbroken

Yang kecik comel kat atas Astro box tuh yer.

Kepada sesiapa yang tidak mengenali AI Media, ia adalah sebuah syarikat IT yang juga terlibat dalam bidang fotografi, video, pembangunan laman web, rangkaian dan bermacam-macam lagi. Theme blog aku ini juga adalah theme FotoBesar daripada AI Media.

So sesapa nak tengok apa yang best sangat pasal Apple TV ni, tunggu video review daripada team AI Media yer.

Info lanjut mengenai AI Media:

Laman web – www.aimedia.my
FB page – https://www.facebook.com/AIMediaNET

Previous

Coconut shake Mok Su

Next

WW : Meja Komputer Baru

2 Comments

  1. wah ai media dah ada segmen terjah2 pulak dah…
    mohon ai media crew buat liputan menyeluruh calon terjahan tersebut yer…hehe

    • Ejam..insya allah diorang akan terjah..ada 2,3 projek yg kena dilaksanakan dalam tahun ni…so projek terjah ni adalah salah satu nyer

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén