Selain daripada membeli, membaiki dan mencuci mata di Apple Store, apa lagi perkara tak logik yang anda boleh lakukan?

Leh tengok video kat bawah kalau nak tahu apa mamat ni wat di Apple Store.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Bo2p82aTQzo

Secara serius, kalau aku kat Apple Store, perkara paling ekstrem aku rasa leh suruh diorang buat adalah repair phone Android…haha…tak pon pegi jailbreak  iPad2 kat sana..lols