My Life For Hire

Tempat Aku Sembang Kencang

iOS 4.3.2 akan dilepaskan dalam masa 2 minggu lagi?

Berita ni takde la gempar sangat sebenarnya tapi mengikut rumours, iOS ni dilepaskan untuk fix beberapa vulnerabilities dalam iOS version sekarang. Antaranya adalah untuk menutup kelemahan iOS 4.3.1 yang telah dijailbreak secara untethered pada hujung minggu lepas.

Buat masa ini tiada iOS 4.3.2 beta dikeluarkan. Oleh kerana itu, sila berhati-hati untuk upgrade iOS kerana kemungkinan sukar untuk mencari exploit baru untuk jailbreak iDevice anda

Previous

[Cydia Apps] Dock 2.0 memang cool!

Next

[Tips] Apa akan jadi kalau search “tilt” kat Google guna iphone

4 Comments

  1. nanti seperti biasa, mesti ada jailbreak dia balik. hehe~

  2. MRL

    fffffuuuuuuuu…. ade vulnerabilities lg ke… ak pakai 4.3.1 pon da ckp awesome dah… jgn kang da upgrade lagi jd 4.3.2 battery problem lagi… haha…

    • haha..vulnerabilities tuh direfer kepada org wat utk jailbreak tuh..haha..ko jgn risau sangat la pakai iphone IOS berapa pon..
      ko jailbreak ke tak?

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén